előző vélemény «      » következő vélemény


A férjemet szerettem volna megajándékozni a születésnapjára egy különleges és egyedi "fényképről festmény" képpel. Először egy mozaik kép vászonra nyomtatásán gondolkodtam, de sajnos nem tudtam megszerkeszteni időben a képet és azt az ajándékötletet (mozaikkép) elvetettem. Megpróbáltam segítséget kérni az ügyfélszolgálatuktól (mivel közelgett a nagy nap), akik nagyon aranyosak voltak és azonnal segítettek. A kollégájuk ötlete alapján a férjem "álomautó"-jának képét nyomtatták a vászonra.
Mondhatom... HATALMAS SIKERT aratott a meglepetés ajándék!

Az interneten böngészve találtam rá az oldalukra. Mivel sok cég foglalkozik vászonra nyomtatással, ezért az eddigi ügyfelek véleményei alapján döntöttem Önök mellett és nem bántam meg :-)
Nagyon kedves és segítőkész az összes munkatársuk. Gyorsak és még látványtervet is küldenek a fotó nyomtatása előtt, nehogy valami "véletlenül" lemaradjon a képről, aminek látszódnia kellene. Hallottam erről kollégáimtól, akiknek volt szomorú tapasztalata más oldalakon... vászonkép kupon, olcsó vászonkép árak és egyéb csalogató dolgok :-(
Ez a vászonfotó volt a legjobb szülinapi ajándék, amit kitalálhattam! Ezután, ha ajándékot keresek a családomból bármelyik férfinak vagy nőnek, akkor mindenképpen keresni fogom Önöket! Már ajánlottam is az ismerőseimnek az oldalt, akiknek nagyon megtetszett a dolgozószoba falát díszítő vakrámára feszített vászonkép.
Köszönöm!

T. Lászlóné, Budapest