előző vélemény «      » következő vélemény

A kép májusban megtartott esküvőnket örökíti meg. Már a fotó elkészültekor tudtam, hogy ez a kép a nappalink dísze kell legyen. Mivel a férjem nem szereti magát visszanézni, így kicsit vonakodott tőle, de aztán beadta a derekát.
A képet megrendeltük egy közepesnek minősülő méretben, mely 2 nap alatt el is készült és gyönyörű szép lett...
A férjemnek annyira tetszett, hogy a kicsomagolást követően javasolta, hogy ezt adjuk oda az örömszülőknek, magunknak pedig készíttessünk el egy jóval nagyobbat. Tehát a kisebb ment ajándékba, a nagyobb méret pedig a nappali falán őrzi az esküvőnk hangulatát.

A "FotóVászonra" szolgáltatásaira az interneten találtam rá. A rendelés könnyen és gyorsan létrejött és mindkét kép esetében két munkanap alatt elkészült a termék. Hihetetlen gyorsan dolgoztak és minőségi munka volt az, amit kézhez kaptunk. Ezúton is köszönjük!
Tetszett, hogy az utánrendelésnél - mivel ugyanarról a képről volt szó - elég volt telefonon odaszólni és már indult is a gyártás.
Úgy gondolom, hogy minden ember az esküvője napján pergő időt szívesen lelassítaná, hogy az minél később teljen el. A kész kép annyira élethű, hogy minden alkalommal ha ránézek, eszembe jut az a fantasztikus nap, és újra átélem minden pillanatát. Eképp ha az a nap nem is állt meg, minden alkalommal visszaköszön.
Ezek után családunk bővülését is vászonképekkel szeretnénk megörökíteni. Tehát mihelyt eljön az az idő, újra rendelni fogunk Önöktől.

N. Martina és István, Gyál