előző vélemény «      » következő vélemény

Egyik kép az Antilop Canyon-ban készült, ahová csak helyi bennszülött idegenvezetővel lehet bemenni a legutóbbi 12 halálos áldozatot követelő áradás óta. Csodálatos, fotogén kanyon, mely a Lake Powell közelében helyezkedik el. A másik képeket az Empire State Building-ről készítettem azon az estén, amikor a férjem megkérte a kezem 'a világ tetején'. Az első rendelésemen a New York skyline látható, amint egy sirály pont berepül a képbe. Ezt hajóról fényképeztem.

A képeket a férjem születésnapjára kértem hogy nyomtassátok vászonra. Mindkét hely nagyon sokat jelent számunkra. A kanyonokban két hétig túráztunk (Grand Canyon, Havasupai Falls, Antilope Canyon, Bryce Canyon, Zion National Park, ...), az Empire State Building tetején pedig megkérte a kezem. A munkát gyorsan, határidőn belül végeztétek.
Nagyon jó dolognak tartom, hogy online chat lehetőség van a weboldalon! Hasznos!
Amit hiányoltam, az, hogy nem mertetek véleményt mondani a második rendelésemre, az első átvételekor történt félreértés miatt (amiért ismét elnézést kérek). Egyszerűen szakemberek véleményére voltam kíváncsi a rendelésem során, hiszen Ti már sok ilyen képet láttatok nagyban nyomtatva. Máskor is Nálatok fogok rendelni a profi és gyors munka miatt. Nyugodtan elmondhatjátok, hogy milyen minőségű a kép, jobb vagy rosszab mint az első vászonfotó rendelésem (ahhoz próbáltam mérni a második kettőt). Nagyon szépek lettek a nyomtatások, különösen szépek a színek, tökéletesen visszaadja a fotókon megjelenő színeket. Máskor bátrabb leszek és akár nagyobban is kérem majd a nyomtatást.

W. Kata, Budapest