előző vélemény «      » következő vélemény

Ezt a képet Morzsi kutyám emlékére rendeltem meg, aki 2013 őszén 16 év után elment. Morzsi volt magányos életemben hűséges társam.' Jó volt tudni, hogy VALAKI mindig hazavárt és nagyon sok szeretettel halmozott el. Nagyon hiányzik ma is.
Nagyon sok kép készült róla, amit időnként szívesen nézegetek. Egy ilyen alkalommal gondoltam rá, hogy jó lenne ezekből a képekből kiválasztani egyet, amelyről, ha nagyítás készülne kitehetnem a falra.
Sok szép napot töltöttünk egy kis balatoni nyaralónkban, ahol imádott az udvaron játszani, a napon sütkérezni. Miután teltek felette az évek sokszor elgondoltam, ha eltávozik itt fogom eltemetni. Ebben az elhatározásomban is megerősített. Egy meleg októberi napon még egyszer lementünk, hogy még pár kellemes napot ott eltölthessünk együtt, de akkor Ő már nagyon le volt gyengülve és egy hajnalon el is ment. Ott temettük el. Mint aki olvasott a gondolatomban, hogy itt és most van itt az idő.

Az internetten kutatva találtam rá a FotoVaszonra.hu weboldalara, ami nagyon megkapott és email-ben elküldtem a kiválasztott képet és érdeklődtem a feltételekről egy fotovászonra készített kep nagyításról. Hamarosan választ kaptam, minden kérdésemre és egyben mellékelték a képet, hogy fog kinézni a nagyítás után.
Mivel mindenben a legmesszebbmenőkig elégedett voltam a rendelést megerősítve, rövid idő eltelte után a képet személyesen átvehettem.
Jelenleg a hálószobám falán van, de alig várom a tavaszt, hogy levihessem a képet a Balatonra, hogy ott legyen, ahol Morzsi BOLDOG napokat töltött velem együtt.
Itt szeretnem megköszönni a FotoVaszonra.hu dolgozóinak a pontos, gyors, korrekt üzleti szellemet és kívánom, hogy a továbbiakban is maradjanak ilyenek, mert munkájukat siker fogja koronázni és kívánom, hogy így legyen.
Munkájukat feltétlen ajánlom mindenkinek, és boldogan mutogatom a kiváló minőségben elkészült képet. Remélem lesz még alkalmam, hogy újabb képet rendeljek Önöktől.

P. Ferencné, Budapest