előző vélemény «      » következő vélemény

Párom már nagyon rég szeretett volna egy szép festményt, de még nem találtunk megfelelőt, ami árban is jó lett volna. Az interneten festők munkáit nézegetve mentett el magának pár képet, azok közül esett erre a szarvasosra a választásom, mert ez volt a legszebb. Pont jött a névnapja, így nem volt kérdés, mit fog kapni! Az internetet böngésztem, hogy megcsináltathassam valahol neki ezt a képet, és mivel vidéki vagyok, fontos szempont volt az interneten való rendelés és futárral való kiszállítás lehetősége, valamint az alacsony ár és jó minőség.

Az oldalukon látott képek nagyon tetszettek, így azonnal a rendelés gombra kattintottam, amit nem is bántam meg. A kép szebb lett,mint remélni mertem! Nagy sikert arattam vele páromnál, családunknál, barátoknál...
A kép minőségébe semmi kivetni való nincs, ami különösen tetszik, hogy fény elé tartva teljesen más hatást kelt. Olyan, mintha egy sötét erdőben állnánk és szűrődne be a fény...
Nappalink dísze lett és már azt is tudom, mi lesz a következő kép, amit mellette szeretnék majd látni...úgyhogy hamarosan új képet fogok rendelni a családunkról!
Mindenkinek elmeséltem, hol készíttettem a képet és mennyire jutányos áron...alig hitték el!
Abszolút vevőcentrikusak, gyorsak, megbízhatóak, maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal! (Ha jól emlékszem egy hét sem telt el a rendelés és a kiszállítás között!)

F. Betty, Balassagyarmat